Jdi na obsah Jdi na menu
 


13.9.2018 setkání s Maňou v Klatovech

27. 10. 2018

Podzimní setkání s Maňou – tentokrát opět do Restaurace SZTŠ ve čtvrtek 13.9.2018 : od 12.00 hodin

Sejdeme se již dopoledne v Klatovech na nádraží - po příjezdu vlaku od Plzně v 9,10 hod.

Pak se pomalu vypravíme směrem k autobusovému nádraží, kde počkáme na Bětku. V rámci kondičky pak nejkratší cestou k Drnovému potoku, kde si dáme kávičku a posléze při potoku projdeme město až do Mercandinových sadů = největší a nejstarší park v Klatovech. Rozkládá se na ploše 11 hektarů.  V roce 2017 prošly rozsáhlou revitalizací a letos i doplněno mnoho volnočasových zajímavostí, které shlédneme. Posléze si vyšlápneme směr „Vodák“ do nám známé Restaurace v SZTŠ, kde máme zamluvené posezení na 12,00.-tou hodinu.

V naší milé společnosti nás všech a v dobrém rozmaru, při chutné papce a pití oslavíme konec léta a přežití letošních veder...  Pookřejeme "na duši", protože po delší době se opět setkáme s Maňou ... snad dořešíme témata, co jsme minule nestihly… Také naplánujeme podzimní výšlap na Ztracenku na ukončení naší letošní „chabé turistické“ sezony.

Jen na naše „holčičí“ setkání se těšme, na bezva společnost nás všech a ty, které s námi nepůjdou do parku, určitě se dostaví do Restaurace SZTŠ. Až nastane čas k odjezdu domů, vyrazíme ku nádraží ČD, nebo busu…

 

Náhledy fotografií ze složky 13.9.2018 setkání s Maňou v Klatovech