Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.3. - 17.5.2020 koronavirová doba v Česku

12. 3. 2020

Nešťastná to doba - omezení volného pohybu dle kryzového zákona ČR = zákaz setkávání, zavřené restaurace, šijeme roušky a vše se odkládá na jindy... Jen spokené telefonem, skype aj., neví se jak dlouho.

Vážení a milí příznivci výtvarného umění,

jistě vám utkvělo v paměti, že jsme se v tuto dobu roky scházívali na pravidelných výstavách ve Strážově. Byla to pro mne každé jaro velmi milá a srdeční záležitost, která by mně letos hodně chyběla. Honily se mi hlavou všelijaké myšlenky, ale v konci jsem dospěl k tomu, že mimořádná doba si žádá mimořádné řešení. Rozhodl jsem se proto uspořádat výstavu virtuální. Pravda, bude to bez příjemných rozhovorů, vzájemných obejmutí a ke všemu také ještě bez společných přípitků. To vše zcela jistě doženeme v lepších časech!

Děkuji vám všem, kteří jste dali přednost obdivu obrazů před televizními zprávami, šitím roušek, nebo dokonce odložili původně neodkladné domácí práce. V tomto případě pouze stačí rozbalit přílohu. Naleznete v ní převážně obrazy, které na reálných výstavách buď nebyly, anebo jisto jistě nebudou. To, abych se neokoukal...

Lojza

pozvanka-virtualni-vystavu.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky 12.3. - 17.5.2020 koronavirová doba v Česku